Magazin > Bizarno
57 ogledov

"V moji hiši dva duhova seksata"

duh, seks Youtube
Američanka Dianne Carlisle pravi, da je bila nedavno priča zelo nenavadnemu prizoru. Trdi namreč, da je v svoji hiši na lastne oči videla, kako dva duhova seksata, kar je tudi ujela v fotografski objektiv.

"Videti je, kot da seksata. Prepričana sem v to, saj vidite, da ima ona čevlje z visokimi petami," je povedala Dianne, ki pa ni edina, ki je videla ta nenavaden prizor. Temu so bili priča tudi drugi člani njene družine. Njena štiriletna vnukinja je prizor ujela v objektiv, njena hči pa trdi, da je že večkrat videla duh majhne punčke.

In medtem ko se Dianne na račun celotnega dogodka šali, je njena hči resnično prestrašena. Dianne je dodala, da so se ji v zvezi z duhovi že večkrat zgodile neobičajne stvari, zato je njihove prisotnosti že vajena. Nekoč je v ogledalu fotografirala samo sebe z novo frizuro, a na sliki se je pojavil obris še nekoga drugega, čeprav Dianne trdi, da je bila v prostoru sama. Kaj ima o duhovih, ki strašijo po njeni hiši, povedati Dianne, si oglejte v zgornjem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.