V Monaku nezadovoljni s filmom o Grace Kelly

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Princ Albert in njegovi sestri so močno razočarani nad producenti in režiserjem filma Grace of Monaco, ki prikazuje življenje njihove mame, slavne Grace Kelly.
Oglej si celoten članek

Albert, Caroline in Stephanie pravijo, da so ustvarjalci filma ignorirali prav vse predloge in želje po spremembah scenarija, ki po njihovih besedah ne temelji na resničnih dogodkih. Nad filmsko zgodbo so presenečeni, označili pa so jo za "čisto fikcijo". "Za nas ta film ni biografija, saj prikazuje le nekaj delčkov Gracinega življenja, poleg tega pa je zgodovinsko nenatančen in vsebuje prizore, ki so plod tuje domišljije. Zato kraljeva družina zahteva, da se tega filma ne oglašuje kot biografijo," so sporočili iz kraljeve palače Grimaldijevih.

Slavno princeso Grace Kelly, ki je zaslovela kot igralka, je v filmu Grace of Monaco upodobila Nicole Kidman. S snemanjem so zaključili pretekli teden, film pa naj bi na velika platna prišel prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.