Magazin > VIP
35 ogledov

V Monaku nezadovoljni s filmom o Grace Kelly

Nicole Kidman FameFlynet
Princ Albert in njegovi sestri so močno razočarani nad producenti in režiserjem filma Grace of Monaco, ki prikazuje življenje njihove mame, slavne Grace Kelly.

Albert, Caroline in Stephanie pravijo, da so ustvarjalci filma ignorirali prav vse predloge in želje po spremembah scenarija, ki po njihovih besedah ne temelji na resničnih dogodkih. Nad filmsko zgodbo so presenečeni, označili pa so jo za "čisto fikcijo". "Za nas ta film ni biografija, saj prikazuje le nekaj delčkov Gracinega življenja, poleg tega pa je zgodovinsko nenatančen in vsebuje prizore, ki so plod tuje domišljije. Zato kraljeva družina zahteva, da se tega filma ne oglašuje kot biografijo," so sporočili iz kraljeve palače Grimaldijevih.

Slavno princeso Grace Kelly, ki je zaslovela kot igralka, je v filmu Grace of Monaco upodobila Nicole Kidman. S snemanjem so zaključili pretekli teden, film pa naj bi na velika platna prišel prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.