V njuni zvezi "hlače nosi" Jessica

Foto: Flynet
Foto: Flynet
V na novo oživljeni zvezi z Justinom Timberlakom naj bi bila zdaj Jessica Biel tista, ki ima moč.
Oglej si celoten članek

Lepotica, ki je z Justinom Timberlakom po kratkem premoru ponovno skupaj od začetka letošnjega leta, naj bi bila po pričevanju prijateljev tista, ki ima v njuni zvezi nadvlado. Poleg tega naj bi se bil pevec in igralec celo pripravljen poročiti z njo, če bi bilo to nekaj, kar bi si želela. "Justin meni, da bi poroka škodovala njegovi karieri, a če bi mu Jessica zagrozila z odhodom, bi se poročil. Zdaj je ona tista, ki ima v njuni zvezi moč," je povedal prijatelj za ameriški Us Magazine.

No, Justinu očitno ni treba skrbeti, da se bo kmalu ženil, saj je rjavolasa igralka pred kratkim razkrila, da se še ne misli ustaliti. Na vprašanje, ali bi si želela poročiti in imeti otroke, je namreč odgovorila: "Seveda. Verjetno me bo to v nekem trenutku zanimalo. Vendar se mi ne mudi." To je še dodatno utemeljila: "Nikoli nisem bila ena izmed tistih deklet, ki sanjajo o poroki in sanjskem princu. Da bi razjezila mamo, sem ji govorila, da nikoli ne bom imela otrok, da bom ostala bajno bogata devica v hiši s privlačnimi služabniki in psi."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.