Magazin > VIP
26 ogledov

V njuni zvezi "hlače nosi" Jessica

Justin Timberlake, Jessica Biel Flynet
V na novo oživljeni zvezi z Justinom Timberlakom naj bi bila zdaj Jessica Biel tista, ki ima moč.

Lepotica, ki je z Justinom Timberlakom po kratkem premoru ponovno skupaj od začetka letošnjega leta, naj bi bila po pričevanju prijateljev tista, ki ima v njuni zvezi nadvlado. Poleg tega naj bi se bil pevec in igralec celo pripravljen poročiti z njo, če bi bilo to nekaj, kar bi si želela. "Justin meni, da bi poroka škodovala njegovi karieri, a če bi mu Jessica zagrozila z odhodom, bi se poročil. Zdaj je ona tista, ki ima v njuni zvezi moč," je povedal prijatelj za ameriški Us Magazine.

No, Justinu očitno ni treba skrbeti, da se bo kmalu ženil, saj je rjavolasa igralka pred kratkim razkrila, da se še ne misli ustaliti. Na vprašanje, ali bi si želela poročiti in imeti otroke, je namreč odgovorila: "Seveda. Verjetno me bo to v nekem trenutku zanimalo. Vendar se mi ne mudi." To je še dodatno utemeljila: "Nikoli nisem bila ena izmed tistih deklet, ki sanjajo o poroki in sanjskem princu. Da bi razjezila mamo, sem ji govorila, da nikoli ne bom imela otrok, da bom ostala bajno bogata devica v hiši s privlačnimi služabniki in psi."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.