V novem videospotu stavijo na ljubezen

Foto: Žurnal24 (Foto: Nino Maričić) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Skupina Zabranjeno pušenje je tik pred predstavitvijo svojega novega videospota za pesem Kladimo se z albuma Muzej Revolucije.
Oglej si celoten članek

Za tretji singel z albuma Muzej Revolucije je skupina Zabranjeno pušenje sredi aprila v Sarajevu pripravila videospot za zabavno in nogometno obarvano pesem Kladimo se.

Režijsko oko za videospot pripada Harusu Dubici iz švicarske producentske hiše DJ DaJo Production. Glavne vloge v spotu so odigrali Aida Alilović, televizijska voditeljica in novinarka, prva hrvaška igralka pokra Tatjana Pašalić, klaviaturist in violinist skupine Zabranjeno pušenje Robert Boldižar ter igralec Haris Burina.

Videospot, v katerem se prepletata temi aktualnih stavnic ter zanimivega in nerodnega ljubezenskega trikotnika, bo na Hrvaškem premierno prikazan jutri na drugem programu hrvaške televizije HTV v oddaji Ritam tjedna ob 22:15.

Pesem lahko poslušate tukaj zp_kladimose.mp3 , fotografije iz videospota pa si oglejte v priloženi galeriji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.