Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

V novem videospotu stavijo na ljubezen

(Foto: Nino Maričić)
1/20
Žurnal24 main
Skupina Zabranjeno pušenje je tik pred predstavitvijo svojega novega videospota za pesem Kladimo se z albuma Muzej Revolucije.

Za tretji singel z albuma Muzej Revolucije je skupina Zabranjeno pušenje sredi aprila v Sarajevu pripravila videospot za zabavno in nogometno obarvano pesem Kladimo se.

Režijsko oko za videospot pripada Harusu Dubici iz švicarske producentske hiše DJ DaJo Production. Glavne vloge v spotu so odigrali Aida Alilović, televizijska voditeljica in novinarka, prva hrvaška igralka pokra Tatjana Pašalić, klaviaturist in violinist skupine Zabranjeno pušenje Robert Boldižar ter igralec Haris Burina.

Videospot, v katerem se prepletata temi aktualnih stavnic ter zanimivega in nerodnega ljubezenskega trikotnika, bo na Hrvaškem premierno prikazan jutri na drugem programu hrvaške televizije HTV v oddaji Ritam tjedna ob 22:15.

Pesem lahko poslušate tukaj zp_kladimose.mp3 , fotografije iz videospota pa si oglejte v priloženi galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.