V petdesetem "uničila" Instagram z objavo te vroče fotke

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Jennifer Lopez dokazuje, da je še vedno vredna vsakega greha!
Oglej si celoten članek

Od nekdaj je bila znana po svoji sočni zadnjici, z nedavno objavo na Instagramu pa je dokazala, da tudi pri 49 še vedno vse stoji tako, kot mora. Jennifer Lopez je na Instagramu objavila fotografije svoje popolne bikini postave, ki jo je odela v seksi kopalke v barvi breskve. Slastno!

Magazin Tako je rojstni dan praznovala JLo

Jennifer je tisti večer sicer nastopila na enem izmed svojih koncertov v Las Vegasu in vroče fotografije so zagotovo privabile kakšnega oboževalca več. In medtem ko navadni smrtniki njene slastne obline opazujemo le na Instagramu, jih v živo lahko "gnete" njen srčni izbranec Alex Rodriguez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:45 18. September 2018.

    Jennifer Lopez je vredna vsakega greha, ne samo nekaterih?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.