V petkah kljub poškodbi

Foto: Arhiv Fashion Week
Foto: Arhiv Fashion Week
Tjaša Kokalj se tudi zavoljo zdravja ni odpovedala visokim petkam.
Oglej si celoten članek

Tjaša Kokalj si je prejšnji teden v družbi svoje boljše polovice privoščila križarjenje, na katerem pa ni šlo vse po načrtu. "Čeprav sva bila na dopustu le en teden, se mi je zdelo veliko dlje, saj sva bila vsak dan v drugem mestu in videla toliko stvari. Med raziskovanjem plaž, saj je moj Dario nor na sonce in morje, jaz pa sem na trenutke rahlo živčna oseba, če nimam vsega pod nadzorom, sem se močno udarila v kazalec na nogi, s katerim sem se naslednji dan povzpela na Etno in pozneje še na Vezuv. Čeprav sem bila v bolečinah, je bilo zelo lepo," nam je izdala novopečena voditeljica.

Tjašo pa poškodba ni odvrnila od tega, da na ljubljanskem tednu mode ne bi korakala v vrtoglavo visokih petah. "Za lepoto je treba potrpeti," meni Tjaša, ki s križarjenja ni prinesla le poškodbe, temveč tudi zapeljivo rdečo obleko: "Na potovanju si nisem veliko kupila, kar je zame prava redkost, a ko sem na Mallorci v znani nizkocenovni trgovini opazila obleko, v katero sem se zaljubila že prej, vendar je pri nas niso prodajali, sem dobesedno zakričala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.