Magazin > VIP
58 ogledov

V petkah kljub poškodbi

teden mode fashion week Tjaša Kokalj Arhiv Fashion Week
Tjaša Kokalj se tudi zavoljo zdravja ni odpovedala visokim petkam.

Tjaša Kokalj si je prejšnji teden v družbi svoje boljše polovice privoščila križarjenje, na katerem pa ni šlo vse po načrtu. "Čeprav sva bila na dopustu le en teden, se mi je zdelo veliko dlje, saj sva bila vsak dan v drugem mestu in videla toliko stvari. Med raziskovanjem plaž, saj je moj Dario nor na sonce in morje, jaz pa sem na trenutke rahlo živčna oseba, če nimam vsega pod nadzorom, sem se močno udarila v kazalec na nogi, s katerim sem se naslednji dan povzpela na Etno in pozneje še na Vezuv. Čeprav sem bila v bolečinah, je bilo zelo lepo," nam je izdala novopečena voditeljica.

Tjašo pa poškodba ni odvrnila od tega, da na ljubljanskem tednu mode ne bi korakala v vrtoglavo visokih petah. "Za lepoto je treba potrpeti," meni Tjaša, ki s križarjenja ni prinesla le poškodbe, temveč tudi zapeljivo rdečo obleko: "Na potovanju si nisem veliko kupila, kar je zame prava redkost, a ko sem na Mallorci v znani nizkocenovni trgovini opazila obleko, v katero sem se zaljubila že prej, vendar je pri nas niso prodajali, sem dobesedno zakričala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.