V Piran prihajajo hollywoodske zvezde, ta film bodo snemali

Foto: Profimedia Snemanje filma Our Man from Jersey v Londonu; Halle Berry, Mark Wahlberg Foto: Profimedia Snemanje filma Our Man from Jersey v Londonu; Halle Berry, Mark Wahlberg Foto: Profimedia Snemanje filma Our Man from Jersey v Londonu; Halle Berry, Mark Wahlberg Foto: Profimedia Snemanje filma Our Man from Jersey v Londonu; Halle Berry, Mark Wahlberg Foto: Profimedia Snemanje filma Our Man from Jersey v Londonu; Halle Berry, Mark Wahlberg
V Piranu bodo snemali Netflixov celovečerec.
Oglej si celoten članek

Piran bo med 19. septembrom in 4. oktobrom postal lokacija snemanja celovečernega akcijskega filma, v katerem bo sodelovala vrhunska snemalna ekipa - po poročanju Primorskih novic naj bi šlo za Netflixov film Our Man from Jersey, v katerem nastopajo tudi J. K. Simmons, Halle Berry, Mark Wahlberg, Jackie Earle Haley, Jessica De Gouw in Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Zaradi projekta bodo občasno popolnoma zaprte ceste trgov in ulic, a le s 15-minutnimi zaporami. Prizore naj bi snemali na Prešernovem nabrežju, Ulici svobode, Trubarjevi ulici, Tartinijevem trgu, Pristaniški ulici, Bolniški ulici, Trgu 1. maja z Gregorčičevo, Verdijevo, Trubarjevo in Kosovelovo ulico, Vidalijevi ulici z Obzidno ulico (Porta Dolfin), Trgu Bratstva s Tomšičevo in Župančičevo ulico (Porta Marciana), Cankarjevem nabrežju, Kidričevem nabrežju in Dantejevi ulici.

V času snemanja lahko pričakujete tudi spremenjen parkirni režim na Fornačah - če bo parkirišče zasedeno, lahko za enako ceno parkirate v parkirni hiši. Ob sobotah in nedeljah snemanja ne bo.

Ekipa, ki bo po poročanju Primorskih novic štela 1200 ljudi, naj bi spala v najboljših portoroških hotelih. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:21 13. September 2022.

    DJ KRMAK - HOLLYWOOD(BN 2 0 1 6).

  • 20:28 12. September 2022.

    Ahh... lih sem na dopustu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.