Magazin > Film & Glasba & TV
32972 ogledov

V Piran prihajajo hollywoodske zvezde, ta film bodo snemali

Snemanje filma Our Man from Jersey v Londonu; Halle Berry, Mark Wahlberg
1/5
Profimedia
V Piranu bodo snemali Netflixov celovečerec.

Piran bo med 19. septembrom in 4. oktobrom postal lokacija snemanja celovečernega akcijskega filma, v katerem bo sodelovala vrhunska snemalna ekipa - po poročanju Primorskih novic naj bi šlo za Netflixov film Our Man from Jersey, v katerem nastopajo tudi J. K. Simmons, Halle Berry, Mark Wahlberg, Jackie Earle Haley, Jessica De Gouw in Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Zaradi projekta bodo občasno popolnoma zaprte ceste trgov in ulic, a le s 15-minutnimi zaporami. Prizore naj bi snemali na Prešernovem nabrežju, Ulici svobode, Trubarjevi ulici, Tartinijevem trgu, Pristaniški ulici, Bolniški ulici, Trgu 1. maja z Gregorčičevo, Verdijevo, Trubarjevo in Kosovelovo ulico, Vidalijevi ulici z Obzidno ulico (Porta Dolfin), Trgu Bratstva s Tomšičevo in Župančičevo ulico (Porta Marciana), Cankarjevem nabrežju, Kidričevem nabrežju in Dantejevi ulici.

V času snemanja lahko pričakujete tudi spremenjen parkirni režim na Fornačah - če bo parkirišče zasedeno, lahko za enako ceno parkirate v parkirni hiši. Ob sobotah in nedeljah snemanja ne bo.

Ekipa, ki bo po poročanju Primorskih novic štela 1200 ljudi, naj bi spala v najboljših portoroških hotelih. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3