V plodnih dneh po seksi obleke

Foto: Žurnal24 V času ovulacije želimo narediti vtis na druge ženske. (Foto: Shutterstock)
Najbolj izzivalno in seksi garderobo ženske nakupujejo v dnevih ovulacije. Podzavestno si želijo biti opažene, in to predvsem pri drugih ženskah.
Oglej si celoten članek

Instinkt ženskam sporoči, kdaj je največ možnosti, da zanosijo, te pa se takrat trudijo, da bi bile videti čim bolje. Pa ne zato, da bi naredile vtis na potencialnega očeta, temveč na svojo konkurenco, druge ženske. Tako je pokazala nedavna ameriška raziskava, ki so jo naredili za potrebe poznavanja potrošniških navad.

Krivi so hormoni
Seveda je glavni cilj ujeti najboljšega partnerja, so zapisali v raziskavi, a izbor garderobe je bolj odvisen od žensk, ki jim stojijo na poti do njihovega izbranca, so še dodali. Za takšno razpoloženje so krivi hormoni, ki ves čas vplivajo na razpoloženje med nakupovanjem.

V raziskavi so prostovoljkam v različnih obdobjih menstrualnega cikla pred nakupovanjem pokazali fotografije drugih žensk, po nakupovanju pa se je izkazalo, da so ženske, ki so v obdobju ovulacije nakupile bolj izzivalna oblačila, kot ženske izven tega cikla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.