V prometni nesreči umrla tekmovalka Kmetije

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Številni oboževalci na Facebooku žalujejo za tekmovalko, ki se je v šovu borila kar enajst tednov.
Oglej si celoten članek

Hrvaško je pretresla novica, da je v prometni nesreči življenje izgubila 24-letna Edita Ptičar, ki je letos tekmovala v hrvaški različici šova Kmetija, oziroma "Farma".  Po poročanju hrvaške spletne strani 24Sata se je nesreča zgodila v petek zgodaj zjutraj, v mestu Topolje. Avtomobil Audi 80, ki ga je vozila Ptičarjeva, je zletel s ceste. Edita je bila mrtva na mestu nesreče, njen 26-letni sovoznik, ki je bil lastnik vozila, pa je težje poškodovan in leži v bolnišnici.

Magazin Zaradi Poptevejeve Kmetije obsedno stanje v Celju

Tako Ptičarjeva kot sovoznik nista bila privezana in sta ob trku padla iz avtomobila. Več podrobnosti o nesreči še ni znano. 

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:11 14. December 2018.

    ja in...to sam tebe zanima ana...

  • 13:13 14. December 2018.

    Ana H. Fetih, vi še vedno ne dojemate, da je Slovenija samostojna država in naša oddaja Kmetija nima nobene veze …

  • 13:04 14. December 2018.

    ah dej no .. sram vas je lahk .. gre za Farmo .-. hrvaška al srbija .. ne pa slo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.