V samoobrambi ustrelil znano kaskaderko in njenega moža

Foto: Profimedia
Cheryl Sanders je delala z Jessico Albo, Brooke Shields in Rene Russo.
Oglej si celoten članek

Iz ZDA prihaja žalostna vest. Priznano hollywoodsko kaskaderko, Cheryl Sanders (59), in njenega moža Reeda Sandersa (56) je ustrelil Cherylin nekdanji mož Lindsay Duncan

Duncanu, ki je v Ameriki slaven strokovnjak za prehrano, ki mu zaupajo tudi številni zvezdniki, pa ne grozi obtožnica, saj je na par streljal v samoobrambi.

Cheryl (na spodnji fotografiji na desni) in Duncan, ki sta se ločila leta 2009, sta bila že dalj časa v slabih odnosih, in sicer zaradi denarnega sklada, ki je bil ustanovljen za izobrazbo njunih dveh hčera.

59-letnica in njen soprog sta se iz Severne Karoline pripeljala v Ohio, da se pogovorita z Duncanom in njegovo ženo Molly. Ko sta zakonca Duncan preverjala pošto pred svojo vilo, je k Molly nenadoma pritekel zamaskirani Reed in ji ob glavo prislonil pištolo. "Mislil sem, da gre le za nočno moro. Vse, kar se je nato zgodilo, je bilo nagonsko,“ je pozneje povedal Duncan, ki je ob pogledu na napadalca takoj potegnil svojo pištolo. Nato se je iz nič nenadoma pojavila Cheryl in prišlo je do streljanja, ki se je končalo z dvema smrtnima žrtvama.

Preiskovalci so po ogledu varnostnih posnetkov njegovo zgodbo potrdili. "Presenetila sta naju. Nič nista rekla, le streljati sta začela,“ pa je pričala Molly. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.