Magazin > VIP
2412 ogledov

V samoobrambi ustrelil znano kaskaderko in njenega moža

Ameriška policija
Cheryl Sanders je delala z Jessico Albo, Brooke Shields in Rene Russo.

Iz ZDA prihaja žalostna vest. Priznano hollywoodsko kaskaderko, Cheryl Sanders (59), in njenega moža Reeda Sandersa (56) je ustrelil Cherylin nekdanji mož Lindsay Duncan

Duncanu, ki je v Ameriki slaven strokovnjak za prehrano, ki mu zaupajo tudi številni zvezdniki, pa ne grozi obtožnica, saj je na par streljal v samoobrambi.

Cheryl (na spodnji fotografiji na desni) in Duncan, ki sta se ločila leta 2009, sta bila že dalj časa v slabih odnosih, in sicer zaradi denarnega sklada, ki je bil ustanovljen za izobrazbo njunih dveh hčera.

59-letnica in njen soprog sta se iz Severne Karoline pripeljala v Ohio, da se pogovorita z Duncanom in njegovo ženo Molly. Ko sta zakonca Duncan preverjala pošto pred svojo vilo, je k Molly nenadoma pritekel zamaskirani Reed in ji ob glavo prislonil pištolo. "Mislil sem, da gre le za nočno moro. Vse, kar se je nato zgodilo, je bilo nagonsko,“ je pozneje povedal Duncan, ki je ob pogledu na napadalca takoj potegnil svojo pištolo. Nato se je iz nič nenadoma pojavila Cheryl in prišlo je do streljanja, ki se je končalo z dvema smrtnima žrtvama.

Preiskovalci so po ogledu varnostnih posnetkov njegovo zgodbo potrdili. "Presenetila sta naju. Nič nista rekla, le streljati sta začela,“ pa je pričala Molly. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.