V skrbeh za kraljičino zdravje: Odpovedala enega najljubših dogodkov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kaj se dogaja s kraljico Elizabeto II?
Oglej si celoten članek

Britanska kraljica Elizabeta II je sinoči odpovedala tradicionalni dogodek, ki ga vsako leto gosti na gradu Balmoral (na fotografiji), kjer preživlja poletne mesece. Dogodek, ki se ga kraljica vsako leto zelo veseli in na katerega povabi lokalno skupnost, bo nadomestil manjši dogodek, ki bo potekal izven grajskega obzidja in ki se ga kraljica ne bo udeležila.

Poteza je ponovno sprožila ugibanja o zdravju 96-letne monarhinje, spet so se pojavile tudi govorice, da kraljica ni več tako mobilna, kot je bila. Buckinghamska palača je ta namigovanja ovrgla in povedala, da "urnik njenega veličanstva prilagajajo tako, da ji bo čim bolj udobno."

Foto: Profimedia balmoral

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:50 8. Avgust 2022.

    A začnemo zamaške zbirat , ali pošlji 5 na 1919 ... da sirota nebo prej umrla ... ??? Zakaj ne …

  • 18:47 8. Avgust 2022.

    O nepomembni kraljici se piše, o našem Borčiju na Sinjski alki pa nič. Prvi tuji predstavnik na tej viteški prireditvi …

  • 18:25 8. Avgust 2022.

    Vsaka druga objava na Google je fake. Google je digitalni rumeni časopis. Ves čas samo Kate , William in kraljičino …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.