Magazin > VIP
16167 ogledov

V skrbeh za kraljičino zdravje: Odpovedala enega najljubših dogodkov

kraljica elizabeta ii Profimedia
Kaj se dogaja s kraljico Elizabeto II?

Britanska kraljica Elizabeta II je sinoči odpovedala tradicionalni dogodek, ki ga vsako leto gosti na gradu Balmoral (na fotografiji), kjer preživlja poletne mesece. Dogodek, ki se ga kraljica vsako leto zelo veseli in na katerega povabi lokalno skupnost, bo nadomestil manjši dogodek, ki bo potekal izven grajskega obzidja in ki se ga kraljica ne bo udeležila.

Poteza je ponovno sprožila ugibanja o zdravju 96-letne monarhinje, spet so se pojavile tudi govorice, da kraljica ni več tako mobilna, kot je bila. Buckinghamska palača je ta namigovanja ovrgla in povedala, da "urnik njenega veličanstva prilagajajo tako, da ji bo čim bolj udobno."

balmoral | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 7
  • marjan14 21:50 08.avgust 2022.

    A začnemo zamaške zbirat , ali pošlji 5 na 1919 ... da sirota nebo prej umrla ... ??? Zakaj ne pišete o delavcih v Sloveniji , v katerih podjetjih niti regresa ne plačujejo ...??

  • Ender3 18:47 08.avgust 2022.

    O nepomembni kraljici se piše, o našem Borčiju na Sinjski alki pa nič. Prvi tuji predstavnik na tej viteški prireditvi pri sosedih ni za odmet. 😁

  • anica00 18:25 08.avgust 2022.

    Vsaka druga objava na Google je fake. Google je digitalni rumeni časopis. Ves čas samo Kate , William in kraljičino zdravje. Kaj nas to briga. Toliko nas je briga, da to sploh ne opazimo, kaj šele beremo.

Sorodne novice