V šotorih čakajo na premiero

Foto: Žurnal24 Premiera filma Mrk Foto: Žurnal24 Premiera filma Mrk Foto: Žurnal24 Premiera filma Mrk Foto: Žurnal24 Premiera filma Mrk Foto: Žurnal24 Premiera filma Mrk
V Los Angelesu vlada evforija. Oboževalci filmske sage Somrak so se namreč kar štiri dni pred premiero novega filma s šotori namestili pred kinodvorano, kjer bodo pričakali svoje filmske junake.
Oglej si celoten članek

Množica ljubiteljev zgodbe o vampirjih se je že zbrala v Los Angelesu, kjer entuziasti v svojih šotorih čakajo na četrtkovo premiero filma Mrk. Le tako bodo najbližje zvezdniškim junakom, ki si bodo v četrtek ogledali nadaljevanje filmske sage Somrak.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Xavier Samuel in drugi člani igralske zasedbe se morajo dobro pripraviti na srečanje s svojimi ponorelimi oboževalci. Ti so namreč svoje taborišče pred kinom Nokia Plaza postavili včeraj, štiri dni pred prvim predvajanjem filma. Ker jih je vsak dan več, so organizatorji območje že ogradili. 

Da bi se zaradi ogromne množice ljudi izognili morebitnim nesrečam, so organizatorji uvedli pravila, ki jih morajo evforični navdušenci vsekakor upoštevati. Tako je v taboru prepovedano kuhati in kaditi, glasbo pa je mogoče poslušati le preko slušalk.

Evforijo pred Nokia Plazo si oglejte v priloženi galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.