Magazin > Bizarno
15 ogledov

V šotorih čakajo na premiero

Premiera filma Mrk
1/5
Žurnal24 main
V Los Angelesu vlada evforija. Oboževalci filmske sage Somrak so se namreč kar štiri dni pred premiero novega filma s šotori namestili pred kinodvorano, kjer bodo pričakali svoje filmske junake.

Množica ljubiteljev zgodbe o vampirjih se je že zbrala v Los Angelesu, kjer entuziasti v svojih šotorih čakajo na četrtkovo premiero filma Mrk. Le tako bodo najbližje zvezdniškim junakom, ki si bodo v četrtek ogledali nadaljevanje filmske sage Somrak.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Xavier Samuel in drugi člani igralske zasedbe se morajo dobro pripraviti na srečanje s svojimi ponorelimi oboževalci. Ti so namreč svoje taborišče pred kinom Nokia Plaza postavili včeraj, štiri dni pred prvim predvajanjem filma. Ker jih je vsak dan več, so organizatorji območje že ogradili. 

Da bi se zaradi ogromne množice ljudi izognili morebitnim nesrečam, so organizatorji uvedli pravila, ki jih morajo evforični navdušenci vsekakor upoštevati. Tako je v taboru prepovedano kuhati in kaditi, glasbo pa je mogoče poslušati le preko slušalk.

Evforijo pred Nokia Plazo si oglejte v priloženi galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.