V šovu bo ljubezen iskala tudi znana Slovenka!

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
V šovu Ljubezen po domače bomo gledali kar dva nekdanja tekmovalca šova Kmetija: Nov začetek.
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV Darinka Med podeželskimi fanti, ki v šovu Ljubezen po domače iščejo družico, je postavni Matej Rupar, ki ga je Slovenija spoznala v prvi sezoni šovu Kmetija: Nov začetek. V šovu pa bomo videli tudi Darinko Košenina, finalistko omenjenega šova, ki je v finalu izgubila proti Denisu Toplaku.

"Že devet mesecev sem samska, v šov pa sem se prijavila zaradi novih poznanstev. Življenje je kratko in treba ga je izkoristiti,“ je za Žurnal24 povedala simpatična Darinka, ki je podeželskega življenja vajena, saj živi z očetom, ki ima 40 hektarjev zemlje. 

Za katerega poptevejevega ženina se je prijavila, nismo izvedeli. Povedala je, da je izbrala kandidata, ki se ji zdi pošten, srčen, družaben in lepo poje. Gre za Tomaž Kržič ali Mira Šinkovca? Ta dva bi Darinki po starosti najbolj ustrezala ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 04:19 25. Avgust 2016.

    Množično premlevanje, pogrevanje in ponavljanje vedno enih in istih tepčkov ... Ki so žejni slave oziroma pač tistega, za kar …

  • 14:43 24. Avgust 2016.

    Je že zmanjkalo bedakov za šove in se množično pojavljajo nazaj. Banana država, res.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.