Magazin
188 ogledov

V šovu bo ljubezen iskala tudi znana Slovenka!

ljubezen po domače Žurnal24 main
V šovu Ljubezen po domače bomo gledali kar dva nekdanja tekmovalca šova Kmetija: Nov začetek.

Darinka | Avtor: Planet TV Planet TV
Med podeželskimi fanti, ki v šovu Ljubezen po domače iščejo družico, je postavni Matej Rupar, ki ga je Slovenija spoznala v prvi sezoni šovu Kmetija: Nov začetek. V šovu pa bomo videli tudi Darinko Košenina, finalistko omenjenega šova, ki je v finalu izgubila proti Denisu Toplaku.

"Že devet mesecev sem samska, v šov pa sem se prijavila zaradi novih poznanstev. Življenje je kratko in treba ga je izkoristiti,“ je za Žurnal24 povedala simpatična Darinka, ki je podeželskega življenja vajena, saj živi z očetom, ki ima 40 hektarjev zemlje. 

Za katerega poptevejevega ženina se je prijavila, nismo izvedeli. Povedala je, da je izbrala kandidata, ki se ji zdi pošten, srčen, družaben in lepo poje. Gre za Tomaž Kržič ali Mira Šinkovca? Ta dva bi Darinki po starosti najbolj ustrezala ...

 

Komentarjev 2
  • Margity Tedea 04:19 25.avgust 2016.

    Množično premlevanje, pogrevanje in ponavljanje vedno enih in istih tepčkov ... Ki so žejni slave oziroma pač tistega, za kar oni mislijo, da je slaba. Pravzaprav je to super novica, ker potrjuje, da je večina ljudi pri nas vendarle normalnih ...prikaži več in se nikoli ne bi šli takole smešit. (Iz normalnih izvzemam le tiste, ki vse to gledajo.)

  • mymind 14:43 24.avgust 2016.

    Je že zmanjkalo bedakov za šove in se množično pojavljajo nazaj. Banana država, res.