V šovu Milojko fizično napadel svoje 53 let mlajše dekle

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Med 21-letno Milijano in 74-letnim Milojkom je postalo nevzdržno.
Oglej si celoten članek

Trenutno najbolj znani kontroverzni par na Balkanu, med Milijano Bogdanović in Milojkom Božićem je namreč 53 let razlike, v šovu Parovi redno skrbi za televizijske škandale. Najprej sta prah dvigovala z izkazovanjem strasti, nato z divjimi prepiri, sedaj pa se je 21-letna Milijana očitno zelo zagrela za 35-letnega poročenega Aleksandra Požgaja, s katerim je nedavno končala tudi med rjuhami.

milojko božić

Milojku je prekipelo, ko je Milijana v dnevni sobi povsem odkrito flirtala z Aleksandrom, ki je Milojka označil za norega in neumnega. Pod nos mu je tudi vrgel, da nikoli ne bo izvedel za njegov dogovor z Milijano, v trenutku, ko jo je želel poljubiti, pa je ljubosumni Milojko skočil vanj, svojemu dekletu pa prilepil zaušnico in zahteval, da svoj dogovor z Aleksandrom razkrije na testu s poligrafom. Stanovalci so ju hiteli spraviti narazen, gledalci pa sedaj povsem upravičeno zahtevajo njegovo izključitev iz šova.

 

Magazin Milijani 53 let starejši ljubimec ne diši več, poljubljala 35-letnika!

Milojko znorel Zaroka odpovedana: Napadel 53 let mlajšo Milijano, v šov prišli varnostniki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.