V novem slovenskem šovu že padajo nizki udarci!

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Luč sveta je ugledala že druga epizoda največjega šova Joonglaa Star, v kateri pa ni šlo brez nizkih udarcev - udarcev v glavo, pa tudi dvignjenih sredincev. Preverite, kdo je koga…
Oglej si celoten članek

V drugi epizodi Joongle smo bili priča celo iztegnjenem sredincu. Luka Mišurić, sicer člana Bundy’s Finest ekipe Klemna Bunderle, je sredinca namenil eni izmed najbolj znanih tekmovalk - Kayi Solo.

Do tega je prišlo, ko je voditelj Dejan Krajnc  skupino vprašal, če katerega od sotekmovalcev res ne marajo. Luka je brez zadržka ustrelil: ‘’Kajo!,'' to pa pospremil z iztegnjenim sredincem.

Foto: joonglaa

Ali je bila ta grda gesta mladega Domžalčana resnična? Vprašali smo Kayo, ki nam je brez zadržkov odgovorila: ‘’Mislim, da bo Luka moja resna konkurenca, čeprav sva v enaki ekipi. Zdi se mi predrzen, ima zelo hiter jezik in marsikaj mu uide. Med nama še znajo biti kakšni problemi, saj sva oba zelo tekmovalna! Bomo še videli…,‘’ zraven pa prilepila še pomežik.

Foto: joonglaa Kaja pa ni bila edina, ki je prejela nizki udarec. Prav tako sta jo skupila nič hudega sluteča tekmovalca rdečega teama, Klemen Jevšnik in Jaka Komel. Slednja pri odgovarjanju na vprašanja nista bila dovolj hitra, zato jima sotekmovalci niso prizanesli in jima vodne balončke zalučali neposredno v obraz.

Foto: joonglaa

Celotni videoposnetek teh neljubih dogodkov si oglejte na Joonglinem Youtube kanalu!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.