Magazin > Joonglaa
3545 ogledov

V novem slovenskem šovu že padajo nizki udarci!

joonglaa
Luč sveta je ugledala že druga epizoda največjega šova Joonglaa Star, v kateri pa ni šlo brez nizkih udarcev - udarcev v glavo, pa tudi dvignjenih sredincev. Preverite, kdo je koga…

V drugi epizodi Joongle smo bili priča celo iztegnjenem sredincu. Luka Mišurić, sicer člana Bundy’s Finest ekipe Klemna Bunderle, je sredinca namenil eni izmed najbolj znanih tekmovalk - Kayi Solo.

Do tega je prišlo, ko je voditelj Dejan Krajnc  skupino vprašal, če katerega od sotekmovalcev res ne marajo. Luka je brez zadržka ustrelil: ‘’Kajo!,'' to pa pospremil z iztegnjenim sredincem.

 | Avtor: joonglaa joonglaa

Ali je bila ta grda gesta mladega Domžalčana resnična? Vprašali smo Kayo, ki nam je brez zadržkov odgovorila: ‘’Mislim, da bo Luka moja resna konkurenca, čeprav sva v enaki ekipi. Zdi se mi predrzen, ima zelo hiter jezik in marsikaj mu uide. Med nama še znajo biti kakšni problemi, saj sva oba zelo tekmovalna! Bomo še videli…,‘’ zraven pa prilepila še pomežik.

 | Avtor: joonglaa joonglaa
Kaja pa ni bila edina, ki je prejela nizki udarec. Prav tako sta jo skupila nič hudega sluteča tekmovalca rdečega teama, Klemen Jevšnik in Jaka Komel. Slednja pri odgovarjanju na vprašanja nista bila dovolj hitra, zato jima sotekmovalci niso prizanesli in jima vodne balončke zalučali neposredno v obraz.

 | Avtor: joonglaa joonglaa

Celotni videoposnetek teh neljubih dogodkov si oglejte na Joonglinem Youtube kanalu!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.