V šovu se je med njima iskrilo, a zdaj je vsega konec

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Čeprav sta ostala v prijateljskem odnosu, se kaj več od tega ne pričakuje.
Oglej si celoten članek

V resničnostnem šovu Ljubezen po domače je pred časom ljubezen želel najti tudi Ribničan Mitja Rus. V hišo je takrat sprejel energično in pojočo Sonjo, samozavestno Natašo in umirjeno Vesno. Ni trajalo dolgo, ko je med Sonjo in Natašo počilo. "Že po prvem dnevu snemanja v moji hiši je prišlo do prepirov. Sonja in Nataša v istem prostoru ... To preprosto ne gre," se spominja Mitja.

S Sonjo Plešnar je Mitja kasneje ostal v prijateljskem odnosu ter se z njo nekajkrat tudi sestal. "Vidiva se občasno. Od zaključka snemanj sva se videla približno petkrat." Trenutno se Mitja posveča predvsem delu in priznava, da najraje opravlja različna dela, da je bolj razgibano in delo ne postane preveč monotono. "Glede dela se nekako prilagodim povpraševanju." Na ljubezenskem področju pravi, da ni nekih sprememb ter da je še vedno samski. A navkljub temu, da je kar nekaj časa kazalo, da je med njim in Sonjo neka privlačnost, presenetljivo prizna: "Že ko smo začeli snemati, mi je bilo jasno, da z nobeno izmed teh treh ne bo nič resnega." Čeprav se je po udeležbi v šovu zanimanje zanj pri dekletih malce povečalo, predvsem preko družbenega omrežja Facebook, kot pove, sam ostaja zvest predvsem sebi. "Sem, kakršen sem. Želim spoznati žensko, ki bo imela energijo in bo všeč samo meni in ne drugim," zaključi v svojem značilnem hudomušnem slogu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:28 11. Februar 2023.

    Na televizijo na terapijo!!!!!

  • 16:30 11. Februar 2023.

    Ker to vse iztrošena roba.. odpadniki... nezanimivi... potem pa pametuje vsak po svoje in se reklamora za bodoče paciete

  • 15:08 11. Februar 2023.

    Kaj nismo to vedeli že v v šovu in takoj po koncu šova, ki ga je bilo konec pred cca …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.