Magazin > VIP
14316 ogledov

V šovu se je med njima iskrilo, a zdaj je vsega konec

mitja rus, sonja plešnar POP TV
Čeprav sta ostala v prijateljskem odnosu, se kaj več od tega ne pričakuje.

V resničnostnem šovu Ljubezen po domače je pred časom ljubezen želel najti tudi Ribničan Mitja Rus. V hišo je takrat sprejel energično in pojočo Sonjo, samozavestno Natašo in umirjeno Vesno. Ni trajalo dolgo, ko je med Sonjo in Natašo počilo. "Že po prvem dnevu snemanja v moji hiši je prišlo do prepirov. Sonja in Nataša v istem prostoru ... To preprosto ne gre," se spominja Mitja.

S Sonjo Plešnar je Mitja kasneje ostal v prijateljskem odnosu ter se z njo nekajkrat tudi sestal. "Vidiva se občasno. Od zaključka snemanj sva se videla približno petkrat." Trenutno se Mitja posveča predvsem delu in priznava, da najraje opravlja različna dela, da je bolj razgibano in delo ne postane preveč monotono. "Glede dela se nekako prilagodim povpraševanju." Na ljubezenskem področju pravi, da ni nekih sprememb ter da je še vedno samski. A navkljub temu, da je kar nekaj časa kazalo, da je med njim in Sonjo neka privlačnost, presenetljivo prizna: "Že ko smo začeli snemati, mi je bilo jasno, da z nobeno izmed teh treh ne bo nič resnega." Čeprav se je po udeležbi v šovu zanimanje zanj pri dekletih malce povečalo, predvsem preko družbenega omrežja Facebook, kot pove, sam ostaja zvest predvsem sebi. "Sem, kakršen sem. Želim spoznati žensko, ki bo imela energijo in bo všeč samo meni in ne drugim," zaključi v svojem značilnem hudomušnem slogu.
 

Komentarjev 3
 • Pierre 17:28 11.februar 2023.

  Na televizijo na terapijo!!!!!

 • Avatar lopov
  lopov 16:30 11.februar 2023.

  Ker to vse iztrošena roba.. odpadniki... nezanimivi... potem pa pametuje vsak po svoje in se reklamora za bodoče paciete

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 15:08 11.februar 2023.

  Kaj nismo to vedeli že v v šovu in takoj po koncu šova, ki ga je bilo konec pred cca enim letom?