V takšnem razdejanju danes živi Saša Einsiedler

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kaj se dogaja pri nekdanji televizijski voditeljici?!
Oglej si celoten članek

Saša Einsiedler je danes uspešna komunikacijska trenerka in svetovalka. Mati petih otrok pa je svoj mir našla tudi sredi narave, kjer ima hišo. A opazili smo, da se v zadnjem času pri njej nekaj dogaja, preko družbenega omrežja je namreč delila fotografije, s katerim je pokazala, da je pri njej doma pravo razdejanje. Kaj se dogaja?

"Imeli smo lepo teraso, ki pa smo jo lahko uporabljali samo takrat, ko je bilo vreme primerno. Padla je odločitev, da bi to teraso zasteklili," nam je pojasnila Einsiedlerjeva, a prenova se je razširila, ko so ugotovili, da bi bilo lepo, če bi imeli čudovit razgled na naravo že iz kuhinje.

Foto: osebni arhiv

"Odločili smo se, da podremo še steno med kuhinjo in teraso, potem smo se odločili še, da zamenjamo tla, da bomo izbrali nove omare, skratka iz tega projekta zasteklitve je nastal en velik gradbeni poseg v našo hišo," je še povedala in dejala, da je že nekaj časa brez kuhinje in da prahu še kar ni videti konca. "A, ker vem, da bo to enkrat mimo, imam zaenkrat še mirne živce. Se pa že sedaj neskončno veselim, ko bova s partnerjem Andrejem lahko nazdravila na novi terasi," je razkrila.

Foto: osebni arhiv

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.