Magazin > VIP
214569 ogledov

V takšnem razdejanju danes živi Saša Einsiedler

Saša Einsiedler Facebook
Kaj se dogaja pri nekdanji televizijski voditeljici?!

Saša Einsiedler je danes uspešna komunikacijska trenerka in svetovalka. Mati petih otrok pa je svoj mir našla tudi sredi narave, kjer ima hišo. A opazili smo, da se v zadnjem času pri njej nekaj dogaja, preko družbenega omrežja je namreč delila fotografije, s katerim je pokazala, da je pri njej doma pravo razdejanje. Kaj se dogaja?

"Imeli smo lepo teraso, ki pa smo jo lahko uporabljali samo takrat, ko je bilo vreme primerno. Padla je odločitev, da bi to teraso zasteklili," nam je pojasnila Einsiedlerjeva, a prenova se je razširila, ko so ugotovili, da bi bilo lepo, če bi imeli čudovit razgled na naravo že iz kuhinje.

 | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

"Odločili smo se, da podremo še steno med kuhinjo in teraso, potem smo se odločili še, da zamenjamo tla, da bomo izbrali nove omare, skratka iz tega projekta zasteklitve je nastal en velik gradbeni poseg v našo hišo," je še povedala in dejala, da je že nekaj časa brez kuhinje in da prahu še kar ni videti konca. "A, ker vem, da bo to enkrat mimo, imam zaenkrat še mirne živce. Se pa že sedaj neskončno veselim, ko bova s partnerjem Andrejem lahko nazdravila na novi terasi," je razkrila.

 | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.