V težavah: Wow, toliko denarja je v dobrih treh dneh zbrala naša pevka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Odzvali so se na njen klic na pomoč.
Oglej si celoten članek

"Dragi, vsi posamezniki iz Slovenije, ki se odzivate, kvota je dosežena in zgodba se ustvarja naprej. Rada bi povedala, da sama začenjam iz nič, vendar stopam na pot, da najdem zemljo, da zastoji Zvezdna vas, da se odpremo z neoporečnostjo narave in sobivanja z njo v bogati, kreativni in predvsem zdravilni volji. Rada bi, da ostanemo aktivno povezani, si podelimo videnja in spoznamo, da smo v koreninah vsi potrebni enakih pogojev in ustvarimo resnične rajske vrtove, kot v samem jedru Mati Narava je. In seveda zaživimo v njih. Sanje so resničnost, ko se krog sklene. V polnem zagonu proti cilju, domov, ki je šele začetek," je na Facebooku sporočila Nina Vodopivec, prvotna pevka skupine Tabu, ki se je v ZDA znašla v težavah.

Zdravniki so se celo en teden borili za njeno življenje. Več o tem, kaj se je Nini zgodilo, si lahko preberete TUKAJ

Slovenci smo se na njen klic na pomoč odzvali. Nina je do objave tega članka zbrala že skoraj 12 tisoč dolarjev. Domov se s svojima kužkoma vrača 25. maja!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:45 21. April 2022.

    Kk šele 25maja, aja more še mal uživat, ko v Sloveniji nima kje.

  • 15:45 20. April 2022.

    Nina👏👏🙆 podpiram te, ker kljub nepotrebnim zapletom skrbiš za živali. Dobrodošla doma !

  • 14:11 20. April 2022.

    Sedaj pa lahko višek, podari v dobrodelne namene

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.