V trendu: zimski motivi

Foto: Žurnal24 moda Foto: Žurnal24 moda Foto: Žurnal24 moda
Praznični čas se pozna tudi v modi – v trendu so pletenine z zimskimi motivi!
Oglej si celoten članek

Praznični čas v modi poleg bleščic spremljajo pletenine. Trenutno najbolj modne so takšne z zimskimi motivi – večnim nordijskim vzorcem, ki nas popelje v čas sedemdesetih in osemdesetih, pa tudi igrive različice puloverjev in tunik z božičnimi motivi, kot so jelenček Rudolf, Božiček, ingverjevi piškotki …

Če se vam puloverji s takšnimi motivi zdijo preveč mladostniški, vsaj kakšen motiv ujemite na kapo, šal ali rokavice. Tiste najmanj pogumne pa v praznike zakorakajte vsaj s pisanimi nogavicami.

Kako jih kombinirati?

Daljše pletenine kombinirajte z oprijetimi kavbojkami ali legicami, krajši pulover pa s krilom. Za sproščen videz so topli škornji brez pete obvezen dodatek, prav tako kapa s cofom ali nordijskim vzorcem.

Svoje zimske kolekcije so s takšnimi motivi popestrili tudi modni oblikovalci; tako smo lahko letos na modnih brveh občudovali tudi manekenke v pleteninah, ki se spogledujejo s prazničnim časom. Za jelenčke se je odločila Stella McCartney, videli smo jih tudi na modni reviji Moschino, Božička pa je na pulover ujel Markus Lupfer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:22 14. December 2012.

    mogoče bi bilo dobro, da bi napisali še, kje ste jih "našli"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.