Magazin > Lepota & telo
116 ogledov

V trendu: zimski motivi

moda
1/3
Žurnal24 main
Praznični čas se pozna tudi v modi – v trendu so pletenine z zimskimi motivi!

Praznični čas v modi poleg bleščic spremljajo pletenine. Trenutno najbolj modne so takšne z zimskimi motivi – večnim nordijskim vzorcem, ki nas popelje v čas sedemdesetih in osemdesetih, pa tudi igrive različice puloverjev in tunik z božičnimi motivi, kot so jelenček Rudolf, Božiček, ingverjevi piškotki …

Če se vam puloverji s takšnimi motivi zdijo preveč mladostniški, vsaj kakšen motiv ujemite na kapo, šal ali rokavice. Tiste najmanj pogumne pa v praznike zakorakajte vsaj s pisanimi nogavicami.

Kako jih kombinirati?

Daljše pletenine kombinirajte z oprijetimi kavbojkami ali legicami, krajši pulover pa s krilom. Za sproščen videz so topli škornji brez pete obvezen dodatek, prav tako kapa s cofom ali nordijskim vzorcem.

Svoje zimske kolekcije so s takšnimi motivi popestrili tudi modni oblikovalci; tako smo lahko letos na modnih brveh občudovali tudi manekenke v pleteninah, ki se spogledujejo s prazničnim časom. Za jelenčke se je odločila Stella McCartney, videli smo jih tudi na modni reviji Moschino, Božička pa je na pulover ujel Markus Lupfer.

Komentarjev 1
  • aaarri 16:22 14.december 2012.

    mogoče bi bilo dobro, da bi napisali še, kje ste jih "našli"