V Treviso šele decembra

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Za vse, ki radi uporabljate letališče v Trevisu v Italiji: letališče ne bo prenovljeno do 1. oktobra, kot so napovedali, ampak se bo obnova zavlekla do decembra. Do takrat bo namesto v Treviso še vedno potrebno na beneško letališče Marco Polo.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani letališča Antonio Canova v Trevisu sicer še vedno piše, da bo letališče zaprto le do 30. septembra (zaprli so ga 1. junija), a italijanski mediji sporočajo, da bodo dela končana šele dva meseca kasneje, na letališču Canova pa naj bi letala pristajala in vzletala spet šele 5. decembra. Krivo je slabo poletno vreme in "nepredvidljive okoliščine, do katerih je prišlo med delom".

Iz Trevisa leti tudi veliko Slovencev, saj z njega vzleta kar nekaj nizkocenovnih letalskih prevoznikov, med katerimi so Ryanair, Wizzair, Germanwings in Transavia. Ryanair povezuje Treviso s skoraj 30 evropskimi letališči. A do 5. decembra se namesto v Trevisu vse še naprej dogaja na že tako zelo (pre)obremenjenem beneškem Marcu Polu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.