Magazin
34 ogledov

V Treviso šele decembra

letalo Shutterstock
Za vse, ki radi uporabljate letališče v Trevisu v Italiji: letališče ne bo prenovljeno do 1. oktobra, kot so napovedali, ampak se bo obnova zavlekla do decembra. Do takrat bo namesto v Treviso še vedno potrebno na beneško letališče Marco Polo.

Na spletni strani letališča Antonio Canova v Trevisu sicer še vedno piše, da bo letališče zaprto le do 30. septembra (zaprli so ga 1. junija), a italijanski mediji sporočajo, da bodo dela končana šele dva meseca kasneje, na letališču Canova pa naj bi letala pristajala in vzletala spet šele 5. decembra. Krivo je slabo poletno vreme in "nepredvidljive okoliščine, do katerih je prišlo med delom".

Iz Trevisa leti tudi veliko Slovencev, saj z njega vzleta kar nekaj nizkocenovnih letalskih prevoznikov, med katerimi so Ryanair, Wizzair, Germanwings in Transavia. Ryanair povezuje Treviso s skoraj 30 evropskimi letališči. A do 5. decembra se namesto v Trevisu vse še naprej dogaja na že tako zelo (pre)obremenjenem beneškem Marcu Polu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.