V videih razkrila, kako se zvezdniki obnašajo do navadnih smrtnikov

Foto: EPA
Foto: EPA
Ojoj, odslej bodo zagotovo bolj pazljivi, kako se obnašajo v baru!
Oglej si celoten članek

Natakarica iz New Yorka, ki je stregla že veliko svetovnih zvezdnikov, v Tik Tok videih ocenjuje, kako dobre stranke so bili … 

@lauramesrob

Would kill to look into jakes eyes again tho ##nyc ##celebrity ##nycrestaurants ##restaurant ##jakegyllenhaal ##gretagerwig ##noahbaumbach ##ranking

♬ original sound - lauramesrob

Jake Gyllenhaal: "Da, krasen je. Da, njegove oči vam prodrejo v dušo. Vendar malo jokca. Zelo ima rad rdeči pinot in ocvrt krompirček. Vedno je s prijatelji. Nikoli ni plačal, a je bil še kar zabaven. 7/10."

Foto: FameFlynet Jake Gyllenhaal

Greta Gerwig: "Prava kraljica. Ta punca je bila zelo zabavna. Bila je ravno pred porodom in za šankom je okoli dve minute z mano razglabljala, kako se ji je spremenilo oprsje. Z njo bi se zabavala celo noč. 11/10."

Foto: FameFlynet Greta Gerwig

Julianne Moore: "Lepa, elegantna in prijazna. Ena redkih zvezdnic, ki vas bo pogledala v oči in rekla: 'Hvala.' Ima čudovito kožo. Res je majhna. 8/10. "

Foto: Profimedia julianne moore

Frances McDormand: "Vse, kar mi je rekla, je bilo: 'Ste vi naša natakarica? Ker takoj rabimo alkohol.' 9/10. "

Foto: Profimedia frances mcdormand

Amanda Seyfried: "Nekega večera je prišla z možem, ko je bila res gneča, vendar je bila zelo prijetna in super razumljiva. Precej sijajna, torej 8/10." 

Foto: Profimedia Amanda Seyfried Thomas Sadoski

Dakota Fanning: "Zdi se kot zelo normalna oseba. Tam je srečala prijatelja in delila sta si steklenico vina. Daje dobre napitnine. Ne morem se pritoževati. 7/10."

Foto: Žurnal24 Dakota Fanning

Hillary Clinton: "Bilo je po volitvah. Mislila sem, da si bo morda želela rdečega vina ali kaj sproščujočega. Spila je koktajl s tekilo. 9/10 za izbiro pijače. 2/10 za politiko."

Foto: Profimedia Hillary Clinton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.