Magazin > VIP
4125 ogledov

V videih razkrila, kako se zvezdniki obnašajo do navadnih smrtnikov

Jake Gyllenhaal EPA
Ojoj, odslej bodo zagotovo bolj pazljivi, kako se obnašajo v baru!

Natakarica iz New Yorka, ki je stregla že veliko svetovnih zvezdnikov, v Tik Tok videih ocenjuje, kako dobre stranke so bili … 

@lauramesrob

Would kill to look into jakes eyes again tho ##nyc ##celebrity ##nycrestaurants ##restaurant ##jakegyllenhaal ##gretagerwig ##noahbaumbach ##ranking

♬ original sound - lauramesrob

Jake Gyllenhaal: "Da, krasen je. Da, njegove oči vam prodrejo v dušo. Vendar malo jokca. Zelo ima rad rdeči pinot in ocvrt krompirček. Vedno je s prijatelji. Nikoli ni plačal, a je bil še kar zabaven. 7/10."

Jake Gyllenhaal | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Greta Gerwig: "Prava kraljica. Ta punca je bila zelo zabavna. Bila je ravno pred porodom in za šankom je okoli dve minute z mano razglabljala, kako se ji je spremenilo oprsje. Z njo bi se zabavala celo noč. 11/10."

Greta Gerwig  | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Julianne Moore: "Lepa, elegantna in prijazna. Ena redkih zvezdnic, ki vas bo pogledala v oči in rekla: 'Hvala.' Ima čudovito kožo. Res je majhna. 8/10. "

julianne moore | Avtor: Profimedia Profimedia

Frances McDormand: "Vse, kar mi je rekla, je bilo: 'Ste vi naša natakarica? Ker takoj rabimo alkohol.' 9/10. "

frances mcdormand | Avtor: Profimedia Profimedia

Amanda Seyfried: "Nekega večera je prišla z možem, ko je bila res gneča, vendar je bila zelo prijetna in super razumljiva. Precej sijajna, torej 8/10." 

Amanda Seyfried  Thomas Sadoski | Avtor: Profimedia Profimedia

Dakota Fanning: "Zdi se kot zelo normalna oseba. Tam je srečala prijatelja in delila sta si steklenico vina. Daje dobre napitnine. Ne morem se pritoževati. 7/10."

Dakota Fanning | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Hillary Clinton: "Bilo je po volitvah. Mislila sem, da si bo morda želela rdečega vina ali kaj sproščujočega. Spila je koktajl s tekilo. 9/10 za izbiro pijače. 2/10 za politiko."

Hillary Clinton | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice