V zapestnicah naj vlada kaos

Foto: Žurnal24 Nanizajte jih več iz različnih barv in materialov. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Letos so modne velike zapestnice, ki spominjajo na skulpture s pridihom kaosa, nam je razkrila Darja Kosi, oblikovalka unikatnega nakita.
Oglej si celoten članek

Več je manj
Zaradi velikosti delujejo kot podaljšek oblačila oziroma njegovo nadomestilo, saj lahko segajo čez celoten spodnji del roke. Z nizanjem zapestnic se sicer poigravamo že nekaj sezon, letos pa bo najmodnejše kombinacije sestavljalo vsaj pet zapestnic, ki se po obliki, barvi in teksturi ne dopolnjujejo.

Najrazličnejši materiali
Biti morajo iz najrazličnejših materialov: iz žice, v katero so lahko ujeti tako svileni trakovi kot volna ali preja, ki žici dodata pridih topline; iz lesa, ki je obdelan s plastičnimi dodatki, ali stekla v kombinaciji z umetnimi materiali.

Kristali za glamur
Za glamuroznejše različice so v njih ujeti svetleči biserčki iz kristalov. Omislite si zapestnice različnih velikosti, barvno naj bodo drzno nasprotujoče, segajo pa naj čim višje do podlahti, svetuje Kosijeva. Omejitev pri številu je tokrat prepuščena posameznici in dolžini roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.