Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

V zapestnicah naj vlada kaos

Nanizajte jih več iz različnih barv in materialov.
1/7
Žurnal24 main
Letos so modne velike zapestnice, ki spominjajo na skulpture s pridihom kaosa, nam je razkrila Darja Kosi, oblikovalka unikatnega nakita.

Več je manj
Zaradi velikosti delujejo kot podaljšek oblačila oziroma njegovo nadomestilo, saj lahko segajo čez celoten spodnji del roke. Z nizanjem zapestnic se sicer poigravamo že nekaj sezon, letos pa bo najmodnejše kombinacije sestavljalo vsaj pet zapestnic, ki se po obliki, barvi in teksturi ne dopolnjujejo.

Najrazličnejši materiali
Biti morajo iz najrazličnejših materialov: iz žice, v katero so lahko ujeti tako svileni trakovi kot volna ali preja, ki žici dodata pridih topline; iz lesa, ki je obdelan s plastičnimi dodatki, ali stekla v kombinaciji z umetnimi materiali.

Kristali za glamur
Za glamuroznejše različice so v njih ujeti svetleči biserčki iz kristalov. Omislite si zapestnice različnih velikosti, barvno naj bodo drzno nasprotujoče, segajo pa naj čim višje do podlahti, svetuje Kosijeva. Omejitev pri številu je tokrat prepuščena posameznici in dolžini roke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.