V zavetju bazenov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Adrenalinski užitki na toboganih, nočno kopanje, različne animacije in ugodna kosila – vse to vas čaka tudi v slovenskih bazenih.
Oglej si celoten članek

Po največjem toboganu v Sloveniji se lahko spustite v Termah Ptuj, Terme 3000 v Moravskih Toplicah pa imajo enega od najhitrejših toboganov v Evropi – adrenalinski aqua loop s 360-stopinjskim obratom, na katerem bo v začetku avgusta tudi odprto prvenstvo v hitrostnem spustu. Ob sredah, petkih in nedeljah so ob bazenih Term Zreče ekološke, športne in likovne animacije za otroke, v zabaviščnem parku Term Čatež pa imajo novo igralo Water Wars, kjer lahko drug v drugega izstrelite vodne balone. Konec tedna se lahko v nočnih urah kopate v Termah Lendava in Termah Olimia.

Kopanje in kosilo

Večina kopališč ponuja kombinirane vstopnice za kopanje in kosilo. Cene se gibljejo med 15 in 22 evri. V večini kopališč je kopanje konec tedna za evro ali dva dražje kot med tednom. V Thermani Laško ponujajo starim od 15 do 21 let vstopnico za 10,5 evra, to je za 2,5 evra manj, kot morajo za vstop odšteti odrasli, v Termah Čatež pa so uvedli vstopnico, ki omogoča neomejene prehode med poletno in zimsko termalno riviero.

Foto: Žurnal24 cene poletnih kopališč

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:52 13. Julij 2011.

    cena 16€ ne drži za celodnevno karto v termah čatež. kajti karta za odrasle med tednom znaša 11€ in med …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.