Magazin
53 ogledov

V zavetju bazenov

bazen Shutterstock
Adrenalinski užitki na toboganih, nočno kopanje, različne animacije in ugodna kosila – vse to vas čaka tudi v slovenskih bazenih.

Po največjem toboganu v Sloveniji se lahko spustite v Termah Ptuj, Terme 3000 v Moravskih Toplicah pa imajo enega od najhitrejših toboganov v Evropi – adrenalinski aqua loop s 360-stopinjskim obratom, na katerem bo v začetku avgusta tudi odprto prvenstvo v hitrostnem spustu. Ob sredah, petkih in nedeljah so ob bazenih Term Zreče ekološke, športne in likovne animacije za otroke, v zabaviščnem parku Term Čatež pa imajo novo igralo Water Wars, kjer lahko drug v drugega izstrelite vodne balone. Konec tedna se lahko v nočnih urah kopate v Termah Lendava in Termah Olimia.

Kopanje in kosilo

Večina kopališč ponuja kombinirane vstopnice za kopanje in kosilo. Cene se gibljejo med 15 in 22 evri. V večini kopališč je kopanje konec tedna za evro ali dva dražje kot med tednom. V Thermani Laško ponujajo starim od 15 do 21 let vstopnico za 10,5 evra, to je za 2,5 evra manj, kot morajo za vstop odšteti odrasli, v Termah Čatež pa so uvedli vstopnico, ki omogoča neomejene prehode med poletno in zimsko termalno riviero.

cene poletnih kopališč | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 1
  • anchi_ 12:52 13.julij 2011.

    cena 16€ ne drži za celodnevno karto v termah čatež. kajti karta za odrasle med tednom znaša 11€ in med vikendom 14€. zato prosim da se prepričate preden kaj objavite o cenah. prilagam tudi veljaven cenik za letošnje leto. ...prikaži več http://www.terme-catez.si/si/catez/riviera/poletna/karte2011/p.s. se pa opravičujem, če ste zraven pri ceni že šteli kosilo, kajti potem pa je cena verjetno pravilna