Valič in Poles bosta gledalce spravljala v jok

Foto: Peter Uhan
Foto: Peter Uhan
Vid Valič in Peter Poles bosta spomladi na Pop TV dobila nov šov, v katerem bosta izpolnjevala želje.
Oglej si celoten članek

Kot obljubljajo na Pop TV, se lahko v Vid in Pero šovu zgodi čisto vse. Obljubljajo obilico smeha, klepet z zabavnimi gosti in izpolnjevanje skritih želja.

"Vid in Pero bosta poskrbela za še prepotrebno dozo optimizma in dobre volje ter s svojim hudomušnim pogledom na aktualno problematiko vztrajno preganjala sivino vsakdanjika," pravijo ustvarjalci, Poles pa dodaja: ''Nogica navdušenja že počasi trza ob misli in želji, da začnemo vse zamisli, predloge in gradnike oddaje povezovati in vsak teden znova sestavljati v zanimivo, polno, izzivalno, smešno, nepričakovano, čustveno celoto. Ogrodje je postavljeno in obeta, ekipa je prava, zdaj pa samo možgane na ON in gas!''

Svojega navdušenja nad novim projektom ni skrival niti Valič: ''Pripravlja se nekaj drugačnega, duhovitega, kritičnega, čustvenega in provokativnega, pa še s Polesom bom lahko spet delal, kar bo naredilo pomlad 2013 zelo pestro, delovno in predvsem zanimivo. Komaj čakam, da si natakneva svoje miselne proteze in ugrizneva v pogačo, ki se bohoti pred nama.“

Zabavnima voditeljema se bodo pod žarometi studijske kulise pridružili tudi najrazličnejši gostje. V sproščenem vzdušju bosta poklepetala s slavnimi, pomembnimi pa tudi z gosti, ki na prvi pogled delujejo običajni, "a se v njih skriva superjunak".

Slovence pa čaka tudi posebno presenečenje. "Vid in Pero šov bo postregel tudi s solzami sreče. Voditelja bosta izpolnjevala vaše neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:14 6. Februar 2013.

    oba sta antipatična

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.