Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

Valič in Poles bosta gledalce spravljala v jok

Peter Poles Vid Valič Peter Uhan
Vid Valič in Peter Poles bosta spomladi na Pop TV dobila nov šov, v katerem bosta izpolnjevala želje.

Kot obljubljajo na Pop TV, se lahko v Vid in Pero šovu zgodi čisto vse. Obljubljajo obilico smeha, klepet z zabavnimi gosti in izpolnjevanje skritih želja.

"Vid in Pero bosta poskrbela za še prepotrebno dozo optimizma in dobre volje ter s svojim hudomušnim pogledom na aktualno problematiko vztrajno preganjala sivino vsakdanjika," pravijo ustvarjalci, Poles pa dodaja: ''Nogica navdušenja že počasi trza ob misli in želji, da začnemo vse zamisli, predloge in gradnike oddaje povezovati in vsak teden znova sestavljati v zanimivo, polno, izzivalno, smešno, nepričakovano, čustveno celoto. Ogrodje je postavljeno in obeta, ekipa je prava, zdaj pa samo možgane na ON in gas!''

Svojega navdušenja nad novim projektom ni skrival niti Valič: ''Pripravlja se nekaj drugačnega, duhovitega, kritičnega, čustvenega in provokativnega, pa še s Polesom bom lahko spet delal, kar bo naredilo pomlad 2013 zelo pestro, delovno in predvsem zanimivo. Komaj čakam, da si natakneva svoje miselne proteze in ugrizneva v pogačo, ki se bohoti pred nama.“

Zabavnima voditeljema se bodo pod žarometi studijske kulise pridružili tudi najrazličnejši gostje. V sproščenem vzdušju bosta poklepetala s slavnimi, pomembnimi pa tudi z gosti, ki na prvi pogled delujejo običajni, "a se v njih skriva superjunak".

Slovence pa čaka tudi posebno presenečenje. "Vid in Pero šov bo postregel tudi s solzami sreče. Voditelja bosta izpolnjevala vaše neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh."

Komentarjev 1
  • Oseba_ 17:14 06.februar 2013.

    oba sta antipatična