Varovanka Alenke Gotar slavila na Fensu

Foto: Tomaž Primožič Tjaša Hrovat Foto: Tomaž Primožič Tjaša Hrovat Foto: Tomaž Primožič Tjaša Hrovat Foto: Tomaž Primožič Tjaša Hrovat Foto: Tomaž Primožič Alenka Gotar z varovanci Foto: Tomaž Primožič Alenka Gotar z varovanci Foto: Tomaž Primožič Tjaša Hrovat Foto: Tomaž Primožič Alenka Gotar Foto: Tomaž Primožič Alenka Gotar Foto: Miha Drnovšek Tjaša Hrovat
Pretekli konec tedna je minil v znamenju festivala Fens, ki se je v Kopru odvijal že petnajsto leto. Tokrat je šla zmaga v roke Tjaši Hrovat, varovanki operne pevke Alenke Gotar, ki je navdušila s skladbo I'm Alive.
Oglej si celoten članek

Velika zmagovalka letošnjega Fensa je vsekakor Tjaša Hrovat, ki je v najstniški kategoriji skupaj s plesalci plesne skupine All That pometla s konkurenco in zaznamovala festival kot ljubljenka občinstva. Skladba I'm Alive, pod katero se je kot avtorica podpisala Tjašina mentorica, operna pevka Alenka Gotar, skupaj z Janezom Repnikom, je prepričala žirijo. Njen nastop sta še dodatno podkrepila plesalca Žiga Sotlar in Miljan Nojić.

"Tjaša Hrovat je zmagala zasluženo. Je izjemen pevski talent, lepa in sicer izjemno pridna dijakinja. Njeno zmago pa je polepšala še tretja nagrada Nine Jagodic s pesmijo 100 izgovorov," je povedala mentorica obeh pevk, Alenka. Priljubljena pevka in lastnica pevske šole pa je na festivalu slavila še s tretjim učencem, Renejem Kaplom, ki je v otroški kategoriji osvojil tretje mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.