Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Varovanka Alenke Gotar slavila na Fensu

Tjaša Hrovat
1/10
Tomaž Primožič
Pretekli konec tedna je minil v znamenju festivala Fens, ki se je v Kopru odvijal že petnajsto leto. Tokrat je šla zmaga v roke Tjaši Hrovat, varovanki operne pevke Alenke Gotar, ki je navdušila s skladbo I'm Alive.

Velika zmagovalka letošnjega Fensa je vsekakor Tjaša Hrovat, ki je v najstniški kategoriji skupaj s plesalci plesne skupine All That pometla s konkurenco in zaznamovala festival kot ljubljenka občinstva. Skladba I'm Alive, pod katero se je kot avtorica podpisala Tjašina mentorica, operna pevka Alenka Gotar, skupaj z Janezom Repnikom, je prepričala žirijo. Njen nastop sta še dodatno podkrepila plesalca Žiga Sotlar in Miljan Nojić.

"Tjaša Hrovat je zmagala zasluženo. Je izjemen pevski talent, lepa in sicer izjemno pridna dijakinja. Njeno zmago pa je polepšala še tretja nagrada Nine Jagodic s pesmijo 100 izgovorov," je povedala mentorica obeh pevk, Alenka. Priljubljena pevka in lastnica pevske šole pa je na festivalu slavila še s tretjim učencem, Renejem Kaplom, ki je v otroški kategoriji osvojil tretje mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.