Vas bo spet prevaral?

Foto: Profimedia
Znaki, da moški ni rojen za monogamno zvezo.
Oglej si celoten članek

Do varanja pride v mnogih zvezah. Včasih gre res le za napako, ki se ne ponovi več, nekatere osebe pa enostavno niso rojene za monogamne zveze. To so znaki, ki razkrivajo, da vas bo partner po vsej verjetnosti spet prevaral.

1. Zelo je impulziven
Na nobenem življenjskem področju impulzivnost ni zaželena, še najmanj pa, kadar je govora o seksu. Kozarček preveč, ponujena priložnost in že je v postelji z drugo. Vam je ta zgodba znana? Takšen moški o posledicah svojih dejanj ne razmišlja.

2. Varanje kot izhod iz resne zveze
Nekateri niso sposobni na zrel način prekiniti zveze, v kateri niso več srečni. Takšne osebe v varanju vidijo izhod. Pogum, da odidejo, pogostokrat zberejo šele takrat, ko si najdejo nov objekt poželenja. Ne prosite, naj ostane in ne rešujte zveze! Želite res biti s takšnim strahopetcem?

3. Strah pred resno zvezo
Moškega, ki vas je prevaral, ko je bilo treba storiti naslednji korak (skupno stanovanje, otrok …), ni vreden vašega časa. Z drugo se bo verjetno tolažil vsakič, ko boste hoteli poglobiti zvezi.

4. Strah pred intimo
Nekateri z varanjem poskušajo sabotirati samega sebe in svojo zvezo. Čez pot bodo skočili, ko bodo dobili občutek, da so v zvezi, ki je zares dobra in uspešna. Na neki način menijo, da si takšne sreče ne zaslužijo. Strah jih je prevelike intimnosti, z močnimi čustvi ne znajo živeti.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.