Magazin > Odnosi in prosti čas
3829 ogledov

Vas bo spet prevaral?

varanje
Znaki, da moški ni rojen za monogamno zvezo.

Do varanja pride v mnogih zvezah. Včasih gre res le za napako, ki se ne ponovi več, nekatere osebe pa enostavno niso rojene za monogamne zveze. To so znaki, ki razkrivajo, da vas bo partner po vsej verjetnosti spet prevaral.

1. Zelo je impulziven
Na nobenem življenjskem področju impulzivnost ni zaželena, še najmanj pa, kadar je govora o seksu. Kozarček preveč, ponujena priložnost in že je v postelji z drugo. Vam je ta zgodba znana? Takšen moški o posledicah svojih dejanj ne razmišlja.

2. Varanje kot izhod iz resne zveze
Nekateri niso sposobni na zrel način prekiniti zveze, v kateri niso več srečni. Takšne osebe v varanju vidijo izhod. Pogum, da odidejo, pogostokrat zberejo šele takrat, ko si najdejo nov objekt poželenja. Ne prosite, naj ostane in ne rešujte zveze! Želite res biti s takšnim strahopetcem?

3. Strah pred resno zvezo
Moškega, ki vas je prevaral, ko je bilo treba storiti naslednji korak (skupno stanovanje, otrok …), ni vreden vašega časa. Z drugo se bo verjetno tolažil vsakič, ko boste hoteli poglobiti zvezi.

4. Strah pred intimo
Nekateri z varanjem poskušajo sabotirati samega sebe in svojo zvezo. Čez pot bodo skočili, ko bodo dobili občutek, da so v zvezi, ki je zares dobra in uspešna. Na neki način menijo, da si takšne sreče ne zaslužijo. Strah jih je prevelike intimnosti, z močnimi čustvi ne znajo živeti.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.