Magazin > Odnosi in prosti čas
5079 ogledov

Zato ženske 'padajo' na poročene moške

poroka
Obstajajo trije ključni razlogi.

Poznate žensko, ki se je kdaj zaljubila v moškega, ki je v dolgoletni resni zvezi ali celo poročen? Veliko žensk v zasedenih moških najdejo ideal svojega moškega in nekatere so celo pripravljene ga ukrasti ženski, ki ga je že osvojila. Zakaj pride do tega? Obstajajo trije glavni razlogi, piše Index.

Pripravljeni so na resno zvezo

Samskim ženskam, ki iščejo partnerja, so poročeni moški bolj privlačni kot tisti, ki so samski, saj so pripravljeni na resno zvezo. In ne samo to. Pripravljeni so na življenje z eno žensko do konca življenja.

Sprejemajo odgovornost

Čeprav zakon še ne pomeni tudi odgovornost, je statistika na strani moških. Raziskave so pokazale, da večina moških, ki se je poročila, ima dobro službo in so odgovorni do svoje družine.

Ne bojijo se pokazati čustev

Težko je najti moškega, ki je odprt in z žensko deli vsa svoja čustva. Ženske imajo velikokrat občutek, da so moški, ki so poročeni, bolj čustveni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice