Magazin > Odnosi in prosti čas
9504 ogledov

Se videva z drugo?

varanje seks moški ženska Profimedias
Menite, da vam je partner nezvest?

Tako se po mnenju nekaterih astrologov obnašajo pripadniki posameznih znamenj, ki partnerki prekrivajo, da skačejo čez plot.

Oven
Ovni se partnerju posvečajo z dušo in telesom. Če vam je nezvest, boste to zelo hitro opazili. Namesto vam se bo namreč posvečal svojemu mobilniku, in to celo na skupnih zmenkih.

Bik
Če se bik videva z drugo, od njega več ne boste slišali idej za skupno preživljanje časa. Na vprašanje, kje je, boste dobili banalen odgovor.

Dvojčka
Od vas se bo umaknil. Z vami ne bo več delil, kaj se mu je zgodilo tekom dneva, prav tako pa ne bo pokazal zanimanja za skupno preživljanje prostega časa, kot izgovor pa bo navedel, da je preveč zaposlen.

Rak
Hitro ga boste spregledali. Ko ga boste vprašali, kaj bo počel v soboto, bo rekel, da za vas nima časa, nato pa vas bo prav tega dne poklical in vprašal, ali se lahko dobita. To obnašanje pomeni, da mu je njegova ljubimka oziroma njegov novi objek poželenja dal košarico.

Lev
Nenadoma za vas ne bo imel več časa. To znamenje je sicer zelo direktno, zato vas resnice ne bo dolgo prekrivalo. Levi so sicer dobri lažnivci, slabo pa skrivajo čustva, kadar so zaljubljeni.

Devica
Devičnik vas ne bo več razvajal in ne bo si več želel spati z vami. Bolj bo tudi živčen.

Tehtnica
Z vami ne bo več razpravljal o prihodnosti. Tehtnice so romantične in z ljubljeno osebo zelo rade načrtujejo prihodnost.  

Škorpijon
Škorpijoni so že tako zelo skrivnostni, kadar nekaj prekrivajo, pa jih je še težje prebrati kot sicer. So tudi zelo dobri lažnivci, zato verjetno ne boste nikoli ugotovili, ali se videva z drugo ali ne.  

Strelec
Če z vami ne bo več delal načrtov, se vam ne bo javljal na telefon ali bo za nekaj dni izginil, ste lahko prepričani v to, da vas vara. Vprašajte ga, kam gre. Če bo odgovoril, da se bo dobil s prijatelji, je čas za pogovor.  

Kozorog
Gre za zelo previdno znamenje, zato boste morali biti pozorni na vsako najmanjšo spremembo v obnašanju. Približajte se njegovemu mobilniku. Če bo znorel, nekaj prikriva.   
 
Vodnar
Ne bo se mogel odločiti. Če vam ne bo dal jasnega „da“ ali „ne“, vedite, da ste njegova „rezerva“.

Ribi
Če z vami nenadoma ne bo več želel v najljubšo restavracijo ali na romantičen sprehod, je čas za preplah. Ribaki namreč svoje objekte poželenja najraje vabijo v svoj teritorij, se pravi na območja, ki so mu domači.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.