Magazin > Odnosi in prosti čas
19869 ogledov

Katera seks poza je najbolj primerna za vaše znamenje?

seks Profimedias
Vaš orgazem je zapisan v zvezdah.

Oven

Ljubite vlogo vodje in šefa, zato ste tudi v spalnici 'glavni'. Ste hitri, zelo strastni in tisti, ki ima vse vajeti v rokah. Ovni najbolj ljubite vzvratno kavbojko oziroma katerokoli pozo, v kateri imate vse pod kontrolo. Nekateri menijo, da ste sebični ljubimec, a seveda je to odvisno, s kom ste se podali med rjuhe – so prisotna čustva ali ne?

Bik

Ste zelo čustveni, zato vam je pomembno, da se med rjuhami izkažete. Prisegate na nekaj poz, ki jih obvladate in veste, da boste z njimi navdušili. Pa ne, ker ste leni in ne želite eksperimentirati, bolj zato, ker vam je pomembno, da pustite dober vtis. Obožujete vse poze, kjer sta si s partnerjem zelo blizu.

Dvojček

Eden bolj divjih ljubimcev, ki ga boste izkusili. Radi menjate poze in še sami ne veste, katera vam je bolj všeč. Pa ne samo to, radi imate tudi igračke, lepo spodnje perilo, vibratorje in lisice. Ljubite poze, ki niso na postelji – naslonjeni na balkonsko ograjo, na kuhinjski pult, na mizi …

Rak

Za nekoga, ki zelo težko pokaže svoja čustva, ste oseba, ki ljubi dober seks. Globoko v vas se skriva tista primarna narava, ki iz vas potegne najbolj divjega ljubimca. Radi imate hiter in divji seks, radi imate počasen in ljubeč seks, v vsakem primeru pa vam je važno, da ste si s partnerjem (naj bo to soprog ali samo prijatelj) blizu, da se poznata in da se pogovarjata.

Lev

Levi so kot Samatha iz serije Seks v mestu. Ste rojeni nastopači in tako je tudi v postelji. Ljubite idejo, da nekoga drugega zadovoljite in navdušite s svojimi posteljnimi sposobnostmi. Vaša najljubša poza je 'po pasje'.

Devica

Odkritost je vaša vrlina. Ne marate poz, za katere se zdi, da morate že vrsto leto obvladati jogo in biti zelo fleksibilni. Ste pa pripravljeni poskusiti kaj novega. Ljubite poze, kjer se lahko s partnerjem gledata v oči.

Tehtnica

Radi imate poze, kjer se oba partnerja potrudita enakovredno. Ni va všeč, če morate sami narediti vse. Ste mnenja, da sta tako zveza kot seks delo dveh ljudi, ki se dopolnjujeta. Všeč vam je poza 'pajek'.

Škorpijon

Strastni škorpijoni vedo, kaj si želijo in to bodo tudi dobili. Najljubša poza? Karkoli! Res – prav vse vam je všeč, dokler seksate, ste srečni. Všeč vam je, če je seks grob, če se privežeta na posteljo in si 'nagajata'. Tudi šeškanje ni izključeno.

Strelec

Ste zelo spontani in zabavni. Z vami v postelji ni nikoli dolgčas. Radi imate 'po pasje'. Strelci ljubite seks na prostem. Pozabite na posteljo in se prepustite avanturi.

Kozorog

Radi imate 'muckanje' in tople poljube. Vaša predigra je najdaljša. Potrebujete kar nekaj časa, da se sprostite in zaupate partnerju. Najljubša poza? Ženska na trebuhu, vi pa zgoraj. Ko se dodobra sprostite, partnerju predlagate tudi lisice, biče in podobno.

Vodnar

Ste kar malo 'šiflarski', ko pride do seksa in vam je velikokrat nerodno. Seks je za vas nekaj zelo osebnega, zato vodnarji nimajo veliko število ljudi, s katerimi so seksali. Radi imate misijonarski položaj, kjer ste s partnerjem zelo blizu.

Ribi

Eden bolj romantičnih znakov horoskopa. Znajo brati telesno govorico, zato znajo zadovoljiti svojega partnerja. Ljubijo žličkanje, ki je zelo intimno.

 

Komentarjev 1
  • Thomy 19:48 11.september 2017.

    Kaj se res ne da nekoliko zvišati nivo novic?

Sorodne novice