Magazin > Odnosi in prosti čas
734 ogledov

Najboljše žene so bikice, največje osvajalke moških src pa so …

seksi ženska Profimedias
Prava alfa ženska – ambiciozna, organizirana, odgovorna, praktična, strpna, odločna, neustrašna, osredotočena na cilj ...

Govorimo o kozoroginjah. Je tipična predstavnica zemeljskih znamenj, ki z obema nogama trdno stojijo na tleh. Kozoroginje so neverjetno močne ženske. Dogodke, ki bi druge takoj zlomili, bo ona prenesla mirno in dostojanstveno. Ob njej se boste spraševali, ali ste je sploh vredni … Če ste je, ste lahko prepričani, da bo kozoroginja poskrbela, da bo vajin plamen ljubezni močno in enakomerno gorel. Od moškega zahteva vztrajnost in močan značaj – takšna je namreč tudi sama.

Na prvi pogled se ne bo zaljubila, prav tako pa ne bo izgubljala časa z moškimi, ki je niso vredni. Ljubezen je zanjo zelo resna stvar. Kadar ji je nekdo všeč, se ne bo zanašala na usodo, ampak bo prevzela iniciativo in poskrbela, da bo osvojila moškega svojih sanj. Partnerju želi ustreči, zato vestno skrbi zanj. Celo pretvarjala se bo, da je ona v podrejenem položaju, četudi se to nikoli ne bo zgodilo. Želi si enakopravnega odnosa. Svojemu partnerju bo vedno stala ob strani. Poiskala si bo nekoga, ki mu je uspeh tako pomemben kot njej, saj je zanjo popolna zveza sestavljena iz ljubezni, uspeha in občutka varnosti.

Je strastna ljubimka. Najbolje se bo razumela z moškimi, ki so rojeni v znamenju device, bika ali raka. Kozoroginje so privlačne, ponavadi imajo visoke ličnice, dolg vrat, vitko postavo, skladno lice in malo daljši nos.

Kot mama je stroga, a pravična. Iz svojih otrok bo naredila vodje. 

Kozoroginje so zmožne prebroditi tudi največje življenjske izzive, saj se ne utapljajo v žalosti in samopomilovanju, ampak so usmerjene v iskanje rešitev. Včasih daje vtis, da je hladna, a pod njeno introvertirano zunanjostjo se skriva oseba z odličnim smislom za humor.

Svojim ambicijam se bo odpovedala le, če bi to od nje zahtevale razmere v družini.




Komentarjev 2
  • Tatjana Ha 23:09 30.april 2017.

    Tole je čist mem

  • nergač 19:30 30.april 2017.

    irena, ti si ena alfa ženska, o tem ne dvomimo. Katja je pa beta...